Tipsa oss om evenemang på sydkusten

Trelleborg bjuder på många spännande evenemang. Konserter, konstutställningar, marknader, revyer och inte minst idrottsevenemang avlöser varandra året om. I vår evenemangskalender hittar det som är på gång i Trelleborg – konserter, teater, barnaktiviteter, festivaler, föredrag, utställningar, mässor, sportevenemang med mera. Du kan filtrera kalendern på valfria datum, på kategorier och platser, eller söka fritt. 

Offentliga evenemang i Trelleborgs kommun

På visittrelleborg.se presenteras publika evenemang i Trelleborgs kommun. Det är gratis att lägga in ett evenemang. Alla anmälda och godkända evenemang kommer med på webbsidan. Vi väljer även ut evenemang som lyfts på vår Facebooksida.

Respektive arrangör ansvarar för att informationen om evenemangen är korrekt. Visit Trelleborg tar inte ansvar för felaktiga uppgifter eller inställda evenemang. Kontakta arrangören direkt om du vill ha mer information.

Alla publicerade evenemang på visittrelleborg.se hittar du här

För att ett evenemang ska publiceras behöver följande finnas med:

En säljande ingress om evenemanget (max 200 tecken)

Skriv en säljande beskrivning om evenemanget

Datum och tid för evenemanget (start- och sluttid, dagar och klockslag)

Vald plats för vart evenemanget kommer äga rum.

Passande bild (max 1,9 MB) som du har rättigheter att använda (Krav: högupplöst bild i liggande format. Vi godkänner inga affischer, eftersom att Google inte uppfattar text i bilder. På så sätt minskar evenemangets chanser att marknadsföra sig).

Infoga eventuell kostnad för evenemanget

Klicka här för att skapa ett evenemang.