Konferens & gruppresor

Upptäck harmonisk fusion av livet vid kusten

Planerar du en grupp- eller konferensresa till Trelleborg? Då har vi flera underbara förslag och inspirerande resemål att utforska. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och har en fantastisk placering vid Skånes sydkusten, omgiven av Östersjöns glittrande vågor och den bördiga landsbygden. De korta avstånden gör det enkelt att kombinera stadens puls med den inspirerande landsbygden. Vi erbjuder både klassiska gruppresemål för större grupper och handplockade pärlor för den mindre och mer nyfikna gruppen.

Klassiska gruppdestinationer

Längst sydkusten

Sveriges sydligaste udde Smygehuk är ett omtyckt resmål. Här är det lätt att parkera med buss och du möter ett varierat utbud av konst, hantverk, shopping, mat, allsångskvällar och andra evenemang.

Besök Gislövs hamn där det finns en museihamn med båtar byggda i sk klinketeknik. Metoden har använts i över 1000 år och är utpekad av UNESCO som ett immateriellt världsarv. Boka en visning med Sirmiones Skeppslag.

I vikingarnas spår

Följ i våra mytomspunna förfäders fotspår hos Trelleborgs två stora museer. Börja på den åter- skapade vikingaborgen Trelleborgen och den nya multimediaupplevelsen ”Borgen vid Havet”.

Besök sedan Trelleborgs museum och utställningen ”Öga mot Öga” som börjar i vikingatid och leder dig 7000 år tillbaka i tiden till de spännande fynden från Skateholmsgravfältet.

Utforska aktiviteter

Hallongården

Det unika med Hallongården är det röda bäret som utgör det pulserande hjärtat i all verksamhet. Upptäck självplock och ett produktutbud med allt från sylt till hallonketchup och goda drycker. Här finns café och gårdsbutik som parkering.

Besök Hallongården

Trelleborgs hamn

Upptäck Skandinaviens största RoRo-hamn och snabbaste vägen till kontinenten. Utforska hamnutvecklingen, nya färjelägen, miljösatsningar och se hur havet förvandlats till land! Boka guidade bussvisningar för skolor, föreningar, företag och privatpersoner.

Boka guidad visning i Trelleborgs hamn

Jordberga

På Jordberga Gods bokar du visning av slottet och slottsparken med ägarfamiljen von Arnold. Inom slottets domäner hittar du fler härliga gruppupplevelser. Här hittar du Hönsinge Hantwerksbryggeri med visning, ölprovning och bryggpub. 

Upptäck Jordberga Gods

Boende Weinbergs

Konferens

Upptäck ditt optimala konferensalternativ i Trelleborg, Skånes södra pärla! Planerar du en grupp- eller konferensresa hit? Då har vi en mängd fantastiska förslag och inspirerande platser att utforska.

Utforska dina konferensmöjligheter

Ett par fikar på stranden

Inför ditt besök

Upptäck Trelleborgs charm genom att utforska våra kartor, broschyrer och temakartor med fokus på mat, konst, shopping och mycket mer. Med en enkel titt kan du planera din resväg och upptäcka gömda pärlor.

Upptäck mer