Bo i Trelleborg på Skånes sydkust

Stanna kvar & upplev kustcharmen

Förläng din vistelse lite längre för att verkligen fördjupa dig i allt som Trelleborg dess kust har att erbjuda! Mångfalden och rikedomen av upplevelser i vår region är omfattande, omöjliga att fånga på bara en dag. Så varför inte unna dig en riktigt avkopplande natts sömn här? I Trelleborg och längs sydkusten har vi alternativ som passar alla budgetar och preferenser när det gäller boende. Oavsett om du reser med familj, vänner eller kollegor har vi alternativ för alla – från camping och stuguthyrning till mysiga B&B och lyxiga hotell. Ditt perfekta boende väntar på dig här

Camping

Uppskattar du enkelheten i livet, där familj, vänner och aktiviteter står i centrum? Då kanske camping är det perfekta valet för dig! Vi erbjuder tre campingplatser längs den vackra Södra kusten, alla belägna nära stranden. Våra campingplatser erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive tvättmöjligheter, café och till och med en restaurang. Här finns gott om utrymme för lek, simning och socialt umgänge – precis som det ska vara under en campingsemester. Eller så kan du helt enkelt njuta av Trelleborgs kust på ditt eget sätt, i din egen takt. Valet är ditt!

Hitta campingplatser här

Loppis apa

Ställplatser

Oavsett om du föredrar att bo nära stadens pulserande utbud av shopping och restauranger eller att känna havets bris på nära håll genom att parkera direkt vid stranden för ett uppfriskande dopp i havet, så finns det alternativ som passar just dig. Välj bland olika parkeringsplatser som alla är utrustade med bekvämligheter som vatten, elektricitet och möjlighet att tömma både svart- och gråvatten. På så vis kan du njuta av din resa på ditt eget sätt och i din egen takt.

Hitta ställplatser här

Hotell och B&B

Utforska boendealternativen i Trelleborg längs den vackra skånska kusten. Från idylliska lantgårdar som bär på historiens vingslag till pittoreska B&B:s som bjuder in till genuin gästfrihet. Glöm inte de moderna hotellen som lockar med en wellnessavdelning för ultimat avkoppling. Här finns något för alla smaker och önskemål.

Här hittar du boende i Trelleborg på Skånes sydkust