Konferensmöjligheter

Hotell Dannegården

Boutiquehotellet Dannegården har fullt utrustade lokaler som erbjuder trådlös IT, perfekt anpassade för dina och ditt teams behov. Med fokus på att sprida glädje och förbättra din presentation tar de hand om alla detaljer åt dig!  Lokalen är komplett med all nödvändig utrustning såsom whiteboard, projektor, moderna möbler, AC och möjlighet att hyra webbkamera för hybridmöten. Kan ta emot grupper från 2 till 45 personer. Hos Dannegården kan du inte bara hålla kreativa möten med ditt team utan även njuta av mat och fika utöver det vanliga.

Läs mer här

Palm Tree Hotel

På Palm Tree Hotel hittar du moderna möteslokaler som kan rymma grupper på upp till 30 personer. Här kan du skräddarsy din konferens, vare sig det är heldags- eller halvdagskonferenser med eller utan övernattning, eller kortare möten och träffar. Vid konferenser är mat och dryck en central del av upplevelsen och kan anpassas efter dina preferenser och behov. Om du vill lägga till en föreläsning eller aktiviteter finns Palm Tree Hotels samarbetspartners tillgängliga för din upplevelse.

Läs mer här

Weinbergs hotell

En unik mötesplats och konferensanläggning belägen i en fridfull oas nära både havet och storstaden. På Weinbergs Hotell hittar du moderna möteslokaler som kan rymma grupper på upp till tvåhundra personer.

Vare sig det gäller sällskapliga tillställningar, konferenser, eller möten, så skräddarsyr hotellet arrangemanget efter era specifika önskemål.

Läs mer här

Smygehus havsbad

Smygehus Havsbad erbjuder en unik mötesplats vid havet, där ni hittar allt ni behöver för ert viktiga möte. Från flexibla lokaler där möbleringen kan anpassas efter era behov till en härlig trerätters middag förhöjer upplevelsen. Konferenslokalerna kan passa grupper från 5 till 160 personer. Alla dessa lokaler är utrustade med pc-projektorer, whiteboard och wifi. Dessutom tillhandahåller vi block, pennor och frukt för att underlätta ert möte.

Läs mer här

Axatorpsgården

Välkommen till Axatorpsgården, där lugnet och inspirationen flödar i den mysiga atmosfären. Här kan ditt möte skräddarsys efter förslag som passar dina behov. På gården kan du beställa lunch, fika, brunch och charkplankor för att komplettera din upplevelse. Lokalen är utrustad med projektor och projektorduk för presentationer och visningar. För de som vill övernatta finns bekväma möjligheter för upp till nio personer på Axatorpgårdens B&B.

Läs mer här

Villa Beddingestrand

Villa Beddingestrand erbjuder en komplett upplevelse för allt från kortare frukostmöten till flerdagarskonferenser med övernattning. Med en konferenslokal som rymmer mellan 15 och 65 personer är utrymmet perfekt anpassat för olika typer av evenemang. Hos oss inkluderas alltid nödvändig utrustning såsom whiteboard, wifi, projektor, duk, trådlösa headset, papper, penna, vatten, kaffe/te och frukt för att möta era behov. 

Läs mer här

 Hotell & boende i Trelleborg

Boenden

Utforska boendealternativen i Trelleborg längs den vackra skånska kusten. Från idylliska lantgårdar som bär på historiens vingslag till pittoreska B&B:s som bjuder in till genuin gästfrihet. Glöm inte de moderna hotellen som lockar med en wellnessavdelning för ultimat avkoppling. Här finns något för alla smaker och önskemål.

Här hittar du boende i Trelleborg på Skånes sydkust