Slättens Galleria

Vår vackraste shoppingrunda

Älskar du att shoppa, men vill göra det medvetet? Trelleborg och den livfulla landsbygden runt staden kallar vi för Slättens galleria. Här hittar du en härlig mix av mode, inredning, design, trädgård och lokalt hantverk. Trendiga varumärken samsas med vintage och loppis. Varje ställe har sin egen charm, alltid med samma känsla för kreativa idéer och stilsäkra urval. Här njuter du vår vackraste shoppingrunda i en inramning som präglas av tillgänglig stadsmiljö, ljuvlig landsbygd, mysiga byar och härlig kust.

 

Shopping i Trelleborg

Fyra shoppingrundor

Slipp planeringen – vi har fixat den åt dig! Visit Trelleborgs fyra shoppingrundor tar dig på härliga utflykter i Trelleborg, längs sydkusten och över hela Söderslätt. Ge dig ut på Slättens galleria som ligger framför dig redo att utforskas!

Läs mer här

Loppis apa

Shoppingvandra i city

Hitta shoppingpärlorna i Trelleborg city samtidigt som du upptäcker Sveriges sydligaste stad. Den unika shoppingvandringen på ca 5 km, guidar dig mellan kultur, lokal historia och shopping. Börja vid Trelleborgs C för att nyttja dagen maximalt.

Läs mer här

Loppis apa

Goda livet på landet

Goda livet på landet är ett samarbete mellan charmiga butiker, gårdsbutiker med närproducerat,  gårdskrogar, gallerier,  hotell och mycket annat, alla lantligt belägna på Söderslätt och Sydkusten. En stor mängd guldkorn bjuder på unika upplevelser.

Läs mer här 

Självplock

Det finns väl inget härligare än att känna solen i ansiktet och jorden under fötterna ute i blomsterfält och odlingsland! Plocka i stora lass och låt kreativiteten flöda när du noggrant väljer ut blommorna till fredagsbuketten. Här har vi samlat självplockningstips till dig som verkligen vill omfamna den skånska närheten mellan jord och bord.

Ladda ner självplockskartan här

Shopping för själen

Upplev slättens skattkista

Butiker på landet

Gör ett besök hos våra mysiga och personliga butiker på landsbygden. Här finns allt från charmig second hand till handplockad design i rik variation.

Här finns lista på gårdsbutiker

Loppis apa

Loppis & vintage

Det råder ingen tvekan om att loppis och återbruk ligger i tiden. Slättens galleria har ett rikt och varierat utbud av hållbar inredning, loppis, vintage och second hand.

Här hittar du mer om shopping

Konst & gallerier

Skånes fria vidder och kreativa kraft speglas i lokal konst och konsthantverk. Välkommen att ta del av de  konstnärliga uttryck Trelleborg och sydkusten erbjuder.

Här hittar du mer om konst

Slättarps gård

Njut av en blomstrande mötesplats på den skånska slätten. Här finns flera butiker under ett tak, med inredning, mode, blommor och vintage. Slå dig sedan ner för en fika eller en bit mat. Ryktet säger att många kommer hit enbart för räksalladen!

Läs mer här

Holmanäs gård

På Holmanäs gård ligger Dahlia och Vänner, med en härlig mix av inredningsdetaljer, kläder, möbler och accessoarer. Gammalt blandas med nytt och en del är återbrukat. I lunchrestaurangen Vive by Chef Bergh hittar du matlagning med höga smaker, perfekta råvaror, maten ska vara god, enkel och fylld med kärlek.

Läs mer här