Vintage & loppis

Upptäck vintage & loppisar längs sydkusten

Det är uppenbart att intresset för loppis och återbruk fortsätter att växa, och det är ingen överraskning. På slättens galleria finner du en mångsidig samling av hållbara inredningsprodukter, loppisfynd, vintagekläder och second hand-skatter. Välkommen till en värld av hållbar skönhet och kreativitet, där varje föremål har en historia att berätta och varje besök blir en skattjakt! Utforska sydkustens utbud och låt dig inspireras av det bästa från gångna tider.

A Piece Lux

A Piece Lux är stället där vintage mode och exklusivitet möts. Butiken erbjuder en handplockad samling av vintagekläder och accessoarer från de mest prestigefyllda modehusen. I deras butik på Slättarps Gård inbjuder de dig till en skattjakt där du kan hitta unika vintage pieces som sätter din personliga stil i rampljuset.

Läs mer här

Erikshjälpen

Välkommen till Erikshjälpens butik i Trelleborg med över 650 kvadratmeter av kläder, möbler och andra second hand-prylar! Butiken är fylld av varor för ditt hem och din garderob, oavsett om du är gammal eller ung. Varje inköp stöder Erikshjälpens humanitära arbete och bidrar till att göra världen till en bättre plats. Hos dem handlar du med både hjärta och plånbok.

 

Läs mer här 

Frälsningsarméns Secondhand

I vårt hemtrevliga och välfyllda secondhandbutik hittar du en fantastisk mångfald av skatter. Från kläder och smycken till porslin, tavlor, hushållsgeråd, skor, väskor, hattar och mycket mer – här finns något för alla och varje smak. När du handlar hos oss, gör du inte bara fynd, du stöder också vår viktiga välgörenhetsverksamhet.

Läs mer här

Källstorps Loppis

Inomhus loppis med allt mellan himmel och jord. Här finns något för alla, oavsett om du är en entusiastisk samlare, en hängiven vintage-älskare eller bara letar efter något unikt och prisvärt. Ta dig tid att utforska vår inomhusloppis och upptäck oväntade skatter som väntar på att få nytt liv i ditt hem.

Läs mer här

Lions Club Loppis

Lions Club’s loppmarknad och en plats där du kan upptäcka skatter medan du stöder viktiga välgörenhetsprojekt. Vår loppmarknad är full av spännande secondhandfynd, inklusive möbler, kläder, böcker, hushållsartiklar och mycket mer. Varje gåva och varje köp du gör hos loppmarknaden hjälper Lions Club du att göra en positiv skillnad i vår samhälle.

Läs mer här

MissU – Old is New

Den lilla butiken med det stora utbudet. Här finner du en secondhand butik med fokus på fina barnkläder, skor och leksaker, samt fidget toys och smycken. Det är inte bara secondhand fynd i butiken utan också inköpta designljus, skönhet, accessoarer och barnleksaker.

 

Läs mer här

PMU Second Hand Trelleborg

I butiken säljs begagnade varor som blivit skänkta till oss. Butiken drivs av PMU i samarbete med Pingstkyrkan Elim i Trelleborg och butikens överskott delas lika mellan dem. Allt överskott är öronmärkt för att gå till bistånd och sociala hjälpinsatser globalt, regionalt och lokalt.

Läs mer här 

Rödakorset Loppis 

Här du kan hitta fantastiska fynd och stödja en ädelt ändamål samtidigt. Loppisen är fylld med ett varierat urval av secondhandkläder, möbler, böcker, smycken och mycket mer. Varje köp du gör hos Rödakorset hjälper dem att stödja humanitära insatser runt om i världen.

Läs mer här

Treasure Hunters Second Hand 

Välkommen till Treasure Hunting, din destination för en unik och charmig shoppingupplevelse! Butiken är hemvist för antikviteter, retro- och vintageföremål som tar dig med på en resa tillbaka i tiden. Med omsorgsfullt utvalda skatter och det lilla extra i varje hörn av butiken, är den dedikerad till att erbjuda dig tidlösa och karaktärsfulla föremål.

Läs mer här

Äspö Retrotorp 

På Äspö Retrotorp hittar du utsorterade möbler och ting från 50-80 talet, som väntar på att få ett nytt hem. Välkommen på en notstalgi tripp inne i butiken, ute på den idyllska skånska slätten.

Läs mer här