Möt julen på Sydkusten

Tipp tapp Trelleborg

Pyssel och knåp i varje gathörn och vrå. I Trelleborg tar vi julen till nästa nivå.
I staden, längs kusten och på slätten. Julklappar, julmat och hela baletten.

Vill du äta och strosa eller ska det gå undan? Oavsett vad – vi har bästa rundan.
För en jul som är kul och för sankta Lucia. Varmt välkommen till Slättens galleria!

Slättens galleria

Förgylll vintermörkret med härlig shopping i genuina miljöer och unika butiker. Vi har samlat utbudet i lättnavigerade shoppingrundor och adderat våra bästa lunch- och fikatips, så att du lätt ska hitta rätt i det vi kallar ’Slättens galleria’.

Läs mer här

Julbord

Samla familj och vänner och njut tillsammans. Från julinspirerad balkanmeny till jultapas. Det finns många spännande alternativ att utforska här på Sydkusten.

Här kan du hitta julbord.

#julitrelleborg

Upptäck exklusiva och lockande julerbjudanden från utvalda butiker och producenter runt Trelleborg! Missa inte de unika fynden under #julitrelleborg på Instagram för att säkra de bästa erbjudandena och njut av en magisk julshoppingupplevelse!

Se alla erbjudanden här. 

Kom i stämning med oss

Evenemang

Välkommen till en värld av julmagi! Utforska färgstarka julmarknader, fira Lucia och låt dig svepas med i den förtrollande klangen av julmusik. Upplev en vinter fullspäckad med härlig julkul för alla åldrar – en festlig tid för familjer och vänner att skapa ovärderliga stunder tillsammans.

Se allt juligt som händer här.

Julrecept

Våra hjärtliga restauranger och lokala producenter bjuder nu in med en symfoni av smaker och drycker, lockande som julens klockklang. Här delar smakkonstnärer med sig av juliga recept som du själv kan testa hemma i köket. 

Se recepten här