Vem ska få Guldpalmen 2023?

Det är dags att utse en värdig vinnare åt Visit Trelleborgs Guldpalm 2023, ett pris som varje år hyllar företag och aktörer inom besöksnäringen som gör Trelleborg till en ännu mer attraktiv plats att besöka. År 2023 står i strålkastarljusets sken och fokuserar särskilt på de hjältar som har gett en extra skjuts åt hållbar samhällsutveckling. Vi letar efter de som har kämpat för att hålla sina dörrar öppna året runt, vågat göra banbrytande satsningar eller de som briljerar i samarbete, generöst delar med sig av sin kompetens.

Nomineringskriterier

Din nominering är viktig. Vi välkomnar dig att nominera upp till tre besöksnäringsaktörer och ber dig att inkludera en motivering för varje val. Sista dagen att nominera är den 27 oktober.

Jury bestående av de tre senaste Guldpalmsvinnarna, tillsammans med Visit Trelleborgs ordförande och VD, kommer att granska alla nomineringar noggrant för att utse årets värdiga vinnare. Resultatet kommer att avslöjas på Visit Trelleborgs Guldpalmsafton den 15 november.

Vinnaren går inte bara hem med den prestigefyllda Guldpalmen, utan även en generös utvecklingscheck på 10 000 kr för att stödja sin verksamhets utveckling. För personen som nominerat vinnaren finns möjligheten att vinna ett Citykort laddat med 1000 kr.

Juryn lutar sig mot följande kriterier: ”Visit Trelleborgs Guldpalm delas varje år ut till ett företag inom besöksnäringen som gör Trelleborg till en bättre plats att besöka. 2023 ska strålkastarljuset sprida extra glans över de aktörer som gjort något extra för att bidra till en hållbar samhällsutveckling. Det kan vara någon som arbetar extra hårt för att kunna hålla öppet året runt eller som vågat göra en satsning som gjort avtryck inte bara i Trelleborg, utan hela Skåne. Det kan också vara någon som är en stjärna på samarbete och bjuder frikostigt på sig själv och sin kompetens. Verksamheten skall finnas i Trelleborgs kommun.” 

Låt oss tillsammans hylla de som gör Trelleborg till en ännu bättre plats att besöka!

  Kandidat 1


  Kandidat 2


  Kandidat 3


  Kontaktuppgifter

  *
  Läs vår integritetspolicy

  Tidigare Guldpalmsvinnare

  Guldpalmen 2022

  Palm Tree Hotel

  Guldpalmen 2021

  Grönby Chark

  Guldpalmen 2020

  Smygehus Havsbad

  Guldpalmen 2019

  Hällåkra Vingård

  Guldpalmen 2018

  Lilla Beddinge Teater

  Guldpalmen 2017

  Bo Göran Andersson, arrangör av bl a Palmbussen och Palmtåget