Golfa på Skånes sydkust

Spela på varierande banor i en unik miljö

Trelleborg erbjuder Sveriges sydligaste golfbanor där säsongen är längre och gräset alltid är grönare. Golfbanorna erbjuder varierande spel i en unik miljö med välrenommerade restauranger och golfbutiker med brett utbud. Här är du nära Sydkustens alla besöksmål, shopping och hotell.
Tegelberga GK

Tegelberga GK

Tegelberga är en utmanande hedbana i absolut toppklass, där vinden alltid ligger och lurar. Hjälpsamma medlemmar, funktionärer och personal skapar fantastisk golfatmosfär från parkeringen till sista putten på 18e green.
– Bo Rolf

Golfa på Tegelberga GK
Se på karta

Trelleborgs GK

Trelleborgs GK

Trelleborgs GK är en naturupplevelse, med havet som granne och Trelleborg stad som tornar upp i öster. Banan har många utmanande hål med spännande greenområden som omgärdas av lömska vatten. Här finns fina träningsmöjligheter för självträning eller i studio med Pro.
– Lars-Göran Thelin

Spela på Trelleborgs GK
Se på karta

Bedinge GK

Bedinge Golfklubb är en omvittnat trevlig familjeklubb, med stora möjligheter till fantastisk samvaro på både golfbanan, fester och olika arrangemang. Här är alla välkomna att prova på golfspel, vi har medlemskap för alla kategorier.
– Per Kestola

Till Bedinge GK
Se på karta

Mat och dryck under golfandet

Välrenommerade restauranger vid golfbanorna.

Tegelberga Golfkrog Goosebumps at Tegelberga

Här blir du serverad klassiska lunchrätter och husmanskost av trevlig personal. Uteservering med utsikt över banan och parkering i närheten.

Läs mer och se meny
Se på karta

Trelleborgs Golfklubb restaurang

Restaurangen på Trelleborgs GK har en av Trelleborgs bästa utsikter över både hav och golfbana, samt utmärkt mat oavsett om besöket sker vid lunchtid eller kväll. Här hittar du även vegetariska rätter av högsta klass. Härlig uteservering!

Läs mer och se meny
Se på karta

Bedinge Golfrestaurang

En bit från själva golfbanan hittar du Bedinge Golfrestaurang 19 hål, här kan du äta dagens lunch, helgmeny med diverse svenska klassiker samt vegetariskt. Nära både Smygehamn och Beddingestrand.

Läs mer och se meny
Se på karta

Boka golfpaket i Trelleborg

Clarion Collection® Hotel Magasinet

Centralt, med havet och hamnen som granne, ligger Clarion Collection® Hotel Magasinet i ett gammalt spannmålsmagasin från 1904. Hotellet har varsamt renoverats med mycket av det gamla bevarat. I erbjudandet ingår övernattning med del i dubbelrum deluxe, en greenfee per person på Trelleborgs GK, Bedinge GK eller Tegelberga GK, badrockar och badtofflor på rummet, kvällsmat och frukost.

Från 1299:- per person

Läs mer om Magasinets golfpaket här

Hotell Dannegården

Hotell Dannegården är ett designhotell i centrala Trelleborg, endast några minuters promenad från Centralstationen, med 26 personligt inredda rum utformade för att ge en trivsam och personlig prägel. Här kan du koppla av efter golfrundan i hotellets utomhusjacuzzi och bastu. Köket lagar all mat från grunden med italiensk och internationell inriktning. Inom 5-25 minuter når du flera av de fina golfbanor som finns i området.

Från 1495:- per person

Läs mer och skicka en bokningsförfrågan här

Palm Tree Hotel

Palm Tree Hotel ligger i centrum av Trelleborg – nära till allt du behöver! Du bor bland mysiga kaféer och restauranger, shopping och kulturliv. Vi hjälper dig att skräddarsy ditt golfpaket och kan erbjuda många olika typer av golfbanor från links till park och seaside till inlandsbanor. Det finns 3 golfbanor inom kommunen och ytterligare 25 banor inom 30 minuters bilfärd från hotellet. Palm Tree Hotels stora kontaktnät inom golf gör att vi kan hjälpa dig med det du vill ha.

Från 995:- per person

Läs mer om Palm Tree Hotel golfpaket här

Villa Beddingestrand

Pensionat Beddingestrand är ett mysigt pensionat längs sydkusten med 800 meter till golfbana, restauranger och badstrand med brygga. Här finns 13 rum med totalt 31 bäddar, samtliga rum med egen toalett och dusch. Ni har även tillgång till gemensamt kök, tv-rum, uterum och stor uteplats med möjlighet att grilla. Det ingår 1 greenfee på Bedinge GK, sänglinne, handdukar, frukostbuffé samt WIFI i priset.

Från 870:- per person

Läs mer om Pensionat Beddingestrands golfpaket här

Minnesberg B&B

Systrar & Bönor Bed & Breakfast

Mitt i centrala Trelleborg finner ni Systrar & Bönor Bed & Breakfast, med stadens shopping och caféer/restauranger rakt utanför dörren. Frukost serveras i caféet. På varje rum finns TV och tillgång till WIFI. Badrum och separata duschar finns utanför rummen. Bokningsbar privat parkering för MC/cyklar/bil i inhängnat område (ej tak) 99kr/dygn Begränsat antal. Kommunens tre golfbanor når ni med bil på mellan 5-25 min.

Från 800:- per person

Läs mer om Systrar & Bönors golfpaket här